]
Facebook LiveJournal Twitter

Агентство «Укринформ» знало об избиении Чорновол еще до инцидента. ФОТО

16:50 25.12.2013 0

Украинское государственное информационное агентство «Укринформ» разместило анонс пресс-конференции о расследовании избиения Татьяны Чорновол вчерашним числом, хотя нападение на журналистку произошло поздно вечером.

Татьяна Черновол, избиение, напали на Черновол, Укринформ, ошибка, версия милиции, провокация, расследование дела

На самом деле, даром предвидения в агентстве не обладают. Чуть позже на сайте «Укринформа» оперативно появилось оправдание:

«У зв’язку з тим, що стався технічний збій, усі анонси, виставлені на прес-центрі Укрінформу 25 числа, були датовані 24 грудня.

Зокрема, анонс брифінгу заступника начальника Головного слідчого Управління МВС України Олега Татарова з приводу розслідування кримінального провадження щодо побиття журналістки Тетяни Чорновол з’явився сьогодні об 11.54 і був анонсований практично за годину до проведення заходу.

Хто відвідує наш сайт і сторінку прес-центру на ньому могли пересвідчитися, що два анонси, яких не було не те що вчора, а сьогодні зранку (прес-конференція В.Фесенка і "круглий стіл" «Новорічні свята без шкоди для здоров’я»), теж стояли під датою 24.12.

Паралельно про даний захід ви, шановні колеги, отримали повідомлення електронною поштою об 11.54 25 грудня 2013 року. Всіх колег просимо не використовувати технічну помилку з провокаційною метою.

Керівник Прес-центру Укрінформу Галина Сторожук».

Снова какие-то провокаторы...

По материалам censor.net.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...