]
Facebook LiveJournal Twitter

Притулу тошнит от сюжетов новостей

12:00 30.04.2014 6

Сергей Притула признался, что очень переживает из-за того, что происходит в стране. Настолько, что сюжеты новостей на украинских телеканалах (вкупе с простудой, свалившей ведущего) доводят его до тошноты.

Привожу его Facebook-пост полностью:

«Спочатку я думав, що останнім часом мене нудить через постійну перевтому, виснаження і температуру. Ну, дійсно...останній тиждень став піковим у графіку, навалилось одночасно все - і гастролі, і зйомки, і суперечки, і фінансові витрати, і грьобана ГРВІ...

Аж сьогодні достеменно зрозумів, що мене нудить від того, що відбувається в країні. Конкретно в 2-х епіцентрах: Київ і Донбас. От дійсно, лежу собі в ліжку, смокчу Дикатилен, полощу горло Фітодентом, пшикаю туди ж Гівалексом, дивлюсь канал FOX і так, ніби нічьо. Аж тільки ввімкну новини чи залізу на стрічку ФБ - мля, ригати хочу!

При чому не від самих подій, які там викладають, а від їх трактування і реакції на них.

Ну от наприклад. На «плюсах» журналістка запитує у БЮТівця Кожемякіна, якого дідька не вимкнуть передавач, що транслює російські телеканали на Донбасі і не виставлять там озброєну охорону?! А він, з милою посмішкою відповідає: «Це треба питати у ВЛАДИ»?! Як колись мене питала дівчинка-емо у Львові, коли я роздавав автографи на площі Ринок, «МАЛЬЧИК, А КТО ТЫ?!». І відчув важкість у шлунку...

читайте также
Фреймут vs Осадчая, а Киселев против объективной реальности... Чьи яйца крепче?

Або таке. Під час антитерорестичної операції, акредитовані (!) у Слов*янську місцевими сепаратистами(!!) російські журналісти, допитють трьох полонених офіцерів СБУ(!!!). Відчув у роті присмак крові. Таке бувало колись, коли в бійці мені розбивали губи/зуби і я хотів би щось зробити, але не міг, бо лежав на землі і мене якраз товкли ногами.

Ну і апофеоз! Озброєні люди зайшли у міськвідділ міліції в Першотравневому. Здавалося б - капєц!!!! Але ні, речник обласної міліції каже, цитую: «Вони просто там знаходяться і роботі не заважають»!!!! Бляха-муха, ось тут я ледь не риганув! РЕЧНИК ОБЛАСНОЇ МІЛІЦІЇ КАЖЕ, ЩО ОЗБРОЄНІ АВТОМАТАМИ ЧОРТИ, ЯКІ СПОКІЙНО ЗАЙШЛИ В ПРИМІЩЕННЯ МВС РОБОТІ МВС НЕ ЗАВАЖАЮТЬ!!!

Я зараз піду проблююсь, бо все ж, терпіти не можу. Але від того, що я вирішу проблему свого шлунку і нервів, проблема країни нікуди не зникне.

Як же це все задовбало!!! Задовбали подібні новини. Задовбали повідомлення кожного дня, що народ України смсками зібрав 90...95...105млн грн на підтримку армії. Я все правильно зрозумів? МИ ТУПО НАКОПИЧУЄМО?! Де, сука, звіт???!!! Я щойно перекинув ще 4К дівчатам, що стягують забезпечення прикордонникам на Харківщині, а нам звітують про те, скільки вже назбирали. Так Ви скажіть, до якої цифри треба назбирати, щоб Ви почали тратити?!!!!

P.S. Я вже 6 місяців не можу дати грошей на дитбудинки, бо постійно є важливіші справи (ну, все для України, то на Майдан, то на поранених, то на військових, то ще на щось).

Станом на сьогодні повідомляю: не пишіть мені з проханням про допомогу на ту чи іншу ділянку благодійності. Грошей тупо немає. До кінця цього року я концентруюсь на дитбудинках Тернопільської та Львівської областей, якими опікувався й до цього та на кількох сім*ях Героїв Небесної Сотні. Всі інші активності будуть присутні, але в пріоритетній послідовності. Прошу поставитись із розумінням.

Дякую».

Желаю Сереже скорейшего выздоровления. И поменьше смотреть телевизор, раз уж результаты столь плачевны.

По материалам facebook.com

Фото - story.com.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...