]
Facebook LiveJournal Twitter

Владимир Гусинский прекратил финансирование ресурса NEWSru.ua, сотрудники остались без зарплат

15:22 13.03.2017 1

Бывает, сидишь себе, ждешь обеда, и тут приходит тревожная весть, которой срочно нужно поделиться с общественностью. Сотрудники украинского издания NEWSru.ua сообщили мне, что известный медиамагнат Владимир Гусинский перестал инвестировать средства в ресурс, в результате чего все его работники остались не просто без работы, но еще и без зарплат за три месяца. Чтобы ничего не переврать, публикую их сообщение без купюр:

«Ізраїльський підприємець та медіамагнат Володимир Гусинський перестав фінансувати діяльність ТОВ «Нью Медіа Інтернет Україна», на ім'я якого було зареєстровано інформаційно-аналітичне видання NEWSru.ua, повідомив редакційному колективу про своє рішення щодо закриття сайту. Другу половину лютого на головній сторінці ресурсу перебувало оголошення щодо «технічних робіт», нині ж будь-які матеріали взагалі недоступні.

20 співробітникам проекту повідомили про те, що проект ліквідовано у зв'язку з браком фінансування. Їм винні зарплати за три місяці. Втім не виключено, що власнику (чий бізнес переважно сконцентровано у РФ) заважала яскраво виражена проукраїнська позиція сайту щодо висвітлення перебігу подій у зоні АТО.

Сайт NEWSru.ua працював в режимі розширених новин про події в Україні та світі. Окрім того, там публікувалися авторські колонки Віталія Портнікова, Олени Стяжкіної, Лариси Волошиної та інших.

NEWSru.ua успішно функціонував протягом останніх 10 років та являв собою одну з трьох частин міжнародного новинного порталу NEWSru - поряд з російською (Москва) та ізраїльською (Тель-Авів) редакціями. Як відомо, Гусинський створив NEWSru після втрати контролю над НТВ».

Очень грустная история, подробности которой еще предстоит выяснить. Чем и займусь, пожалуй.

Фото - Полит.ру

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...