]
Facebook LiveJournal Twitter

Владимир Завадюк ушел из "Битвы хоров"

20:50 14.08.2013 33

Только что креативный продюсер "Битвы хоров" Владимир Завадюк сообщил на своей страничке в Facebook, что решил покинуть проект:

- THE END! Друзі, так сталося, що на даному етапі я припиняю займатися співочим проектом "Битва хорів"... Вірю, що все, що не стається.., стається на краще! За 8 місяців проект став рідним величезній кількості людей, я вклав в нього душу. Мені вдалося зібрати чудову команду професіоналів, які, впевнений, зроблять усе від себе можливе, аби шоу вдалося і тривало за будь-яких умов...

Колеги, дякую, що повірили в мене, дякую, що підтримуєте останні кілька днів своїми двінками та смс. Ви - моя родина і ніхто цього не змінить! Що ж, кастинги проведені, структура зібрана, технологія відпрацьована, репертуар затверджений, сцена намальована. А, головне, герої знайдені. Повірте, в нас чудові герої з унікальними, зворушливими, історіями. Думаю, що Україна їх обов'язково полюбить. Адже їх люблю я, і любить кожен член сценарно-режисерської групи "Битви хорів". Дякую усім, хто був поруч весь цей час, хто працював над проектом, я з вами! На цьому крапка... Час в нову дорогу!

Что произошло, и почему человек, вкладывавший душу в "Битву хоров", оставил проект накануне старта шоу в эфире, я расскажу вам в ближайшее время.

По материалам facebook.com

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...