]
Facebook LiveJournal Twitter

«ТВі» снова обидели

19:28 25.06.2010 5

Телеканал ТВі  снова на передовой. Руководству канала стало известно, что глава Нацсовета Украины по вопросам телевидения и радиовещания Владимир Манжосов обратился к концерну РРТ  с просьбой выключить передатчики ТВі.

Янукович,Интер,Манжосов,ТВі,Хорошковский,


Гендиректор канала Николай Княжицкий и главный редактор Виталий Портников обратились к Президенту Украины, написав открытое письмо:

 

Шановний пане Президенте!

 Колектив телевізійного каналу «ТВі» просить Вас зупинити незаконне відключення нашого каналу від ефірного мовлення, яке здійснюється під тиском голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Володимира Манджосова. Ми вже зверталися до Вас з закликом не допустити тиску на судові інстанції головою СБУ, членом Вищої ради юстиції і власником, за його словами, телевізійного холдингу «Інтер» Валерієм Хорошковським. Однак, судове рішення, згідно з яким канал «ТВі» та «5 канал» залишаються без ефірних частот, які вони отримали за результатами конкурсу, не вступило в силу. Ми та наші колеги у встановленому законодавством порядку оскаржили це рішення.

 Незважаючи на це, не чекаючи судового розгляду, голова Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення вимагає від концерну РРТ зупинити наше ефірне мовлення у багатьох містах України, де ми вже працюємо. Ми розглядаємо ці дії як недопустимий прояв чиновницького свавілля та порушення діючого законодавства. Голова Національної ради не може приймати одноосібних рішень. Національна рада не вправі підміняти собою судові інстанції. Концерн РРТ не повинен виконувати незаконних розпоряджень. Ми не хочемо бути свідками та жертвами справжнього параду беззаконня, який направлений проти нашого телеканалу. Дії чиновників називаються одним простим словом - ЦЕНЗУРА. Саме так український закон визначає протидію розповсюдження інформації зі сторони органів державної влади.

 Пане Президенте! Ви не раз стверджували, що будете гарантом свободи слова в нашій країні. Ми не вимагаємо від Вас неможливого, ми просто вимагаємо захистити український закон і наш колектив від демонстративного самовдоволенного свавілля. Ми впевненні, що Ви прислухаєтеся до наших слів.

 Директор телеканалу «ТВі» Микола Княжицький

Головний редактор Віталій Портников

 

До листа додаємо:

1.      Скановану копію листа Нацради до концерну РРТ

2.      Юридичне трактування цього листа

 

Напомню, что ТВі держит оборону уже достаточно давно. Некоторое время назад сотрудники канала обнаружили, что за ними следят.

 

МедиаНяня

По материалам пресс-службы канала ТВі

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...