]
Facebook LiveJournal Twitter

Медиа-топы пристыдили свободовцев, избивших Пантелеймонова

15:20 19.03.2014 3

Руководители крупных украинских медиагрупп возмутились инцидентом, который произошел вчера в кабинетах НТКУ при участии членов ВО «Свобода». Чтобы высказать свою обеспокоенность, топ-менеджеры снова объединились, поставив автографы под одной бумагой. Текст обращения привожу полностью:

«Жодна людина не є вище закону, і звільнення та призначення на державні посади повинні відбуватись демократично і за всіма законними процедурами. Базовими цінностями нового українського суспільства є права людини, свобода слова та верховенство права. Враховуючи вищезазначене, звертаємось: до Генеральної прокуратури України з вимогою розслідувати дії депутатів та ініціювати подання про позбавлення недоторканності депутата; до депутатів ВО «Свобода» Ігоря Мірошниченка, Андрія Іллєнка та Богдана Бенюка з вимогою публічно вибачитися за свої дії та скласти депутатські мандати; до Верховної Ради України – зняти депутатську недоторканість з депутатів, які не заслуговують цього статусу; до Комітету з питань свободи слова та інформації – розглянути випадок та дати належну оцінку діям колег».

Петицию подписали Анна Безлюдная, Егор Бенкедорф (Inter Media Group), Александр Ткаченко (1+1 Media), Владимир Бородянский (StarlightMedia), Александр Богуцкий (ICTV), Владимир Локотко («Новый канал») и Марина Миргородская («Украина»).

По материалам itk.ua

Фото - dumskaya.net

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...