]
Facebook LiveJournal Twitter

В Крыму замолчали еще несколько радиостанций

17:20 10.04.2014 1

Радиогруппа «ТАВР Медиа» приостанавливает вещание своих радиостанций в Крыму. По словам руководства компании, это связано с возникновением юридических и технических проблем обеспечения FM-трансляции на территории полуострова.

- Сьогодні ми не говоримо про відхід компанії з кримського ринку, - скоріше це позиція вичікування слушного часу, щоб перезавантажити мовлення на кримських хвилях, - говорит Виталий Дроздов, генпродюсер  «ТАВР Медиа». - Переконані, що ситуація на півострові найближчим часом стабілізується, і невдовзі ми знову підніматимемо питання ефірного мовлення для наших кримських слухачів. 

При этом крымчане продолжают иметь доступ к вещанию шести радиостанций «ТАВРа» в интернете.

- Насамперед ми керуємося інтересами наших клієнтів, перед якими звітуємо за повноту наданих рекламних послуг, - объясняет комерческий директор радиогруппы Лариса Сирык. - Так, сьогодні рекламодавці не можуть розраховувати на слухачів в Криму, але це, фактично, ніяк не відобразиться на рекламних кампаніях, за винятком, хіба що локальних. Сумарно аудиторія наших радіостанцій зменшилась менше, ніж на 5%. Такі дані наводить компанія GFK. Так що наразі радіобренди групи «ТАВР Медіа» продовжують залишатися рекламними каналами з найбільшим аудиторним охопленням української аудиторії . Більше того, для таких радіостанцій як KISS Fm та Радіо ROKS слухання через Інтернет є постійною практикою серед слухачів. Саме тому говорити про втрату аудиторії взагалі не актуально.

 

По материалам tavrmedia.ua

Фото - radiostar.com.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...