]
Facebook LiveJournal Twitter

Новая пассия Мухарского обнародовала переписку с Егоровой. ФОТО

10:28 13.02.2015 4

Если вы любите наблюдать за семейными драмами богатых и знаменитых, то разборки Снежаны Егоровой и Антона Мухарского для вас – просто находка. Как только народный интерес к затянувшемуся разводу стал спадать, в истории всплыл еще один персонаж – нынешняя гражданская супруга Мухарского Елизавета Бельская. Девушка долго терпела нападки Егоровой, но когда последняя обвинила голубков в том, что они не пустили ее и многочисленное потомство Снежаны и Антона в свою квартиру, разразилась открытым письмом. Предлагаю ознакомиться:

«Шановна пані Єгорова, моє довге терпіння з приводу вашої цинічної брехні не може тривати вічно. В черговий раз ви вдаєтесь до шахрайства і перекручення фактів, заявляючи, що Антін Мухарський не пустив вас з дітьми додому. 

По-перше, ви здійснили свій візит, не попередивши про нього, в той час як ми були відсутні. 

По-друге, прийшли зовсім не з дітьми, а з судовими виконавцями і ще двома чоловіками спортивної статури (що підтвердили сусіди і система відеоспостереження).

По-третє, того ж дня о 7:30 ранку без попереднього письмового попередження ви намагалися увірватися до квартири батьків Антіна Мухарського з метою провести незаконний опис майна в помешканні, де мій чоловік, з яким ми знаходимося в громадянському шлюбі, не проживає, чим спричинили нервовий зрив у людей похилого віку. 

Ну і по-четверте, оскільки ви дозволяєте собі публікувати факти СМС -листування з ним, не думаю, що заперечуватимете проти того, щоб було оприлюднено і наше листування, де відомий на всю країну сімейний експерт, «до думки якого дослухається не одне покоління українців», мати пятьох дітей та щаслива бабуся дозволяє собі широко вживати ту лексику, проти якої так активно виступає в творчості Ореста Лютого. 

Окрім того, Антін залишив вам усе набуте у шлюбі майно - великий приватний будинок і чотирикімнатну квартиру, прописав у квартиру набуту до шлюбу, всіх спільних дітей, і справно платить їм аліменти (чому підтвердждженням остання квитанція). Це я знаю достеменно, бо часто заповнюю квитанції з вашими банківськими реквізитами власноруч і передаю гроші в касу. 

Вам цього мало? Прийдіть хоч на одне судове засідання, які ви затягуєте ось вже упродовж дев’яти місяців, а не шантажуйте, погрожуйте і вчиняйте протизаконні дії. 

Ну і насамкінець. Ваш колишній чоловік дітей дуже любить і страшенно за ними скучив. Більше того, він написав і присвятив їм казку, над якою ми зараз активно працюємо, а тому дійсно рідко буваємо вдома (додаю декілька ілюстрацій до неї). Не брешіть, не лайтесь, не шантажуйте. Вгомоніться і дозвольте батькові бачитися з дітьми. Ваші СМСки “Утром деньгі — вєчєром дєті. Всє дєньгі — всє дєті” лише кажуть про вашу меркантильність і шантаж. Будьте благородною. Підтверджуйте свій імідж ідеальної мами реальними діями, а не підступними вчинками.

Із сподіванням на вашу порядність Єлизавета Бєльська».

Для весу Бельская добавила и скриншоты переписки со Снежаной в соцсетях, где мать пятерых детей не стесняется ни в выражениях, ни в использовании Caps lock.

Снежана Егорова, Антон Мухарский, Елизавета Бельская

Снежана Егорова, Антон Мухарский, Елизавета Бельская

Ну и на десерт – скриншоты СМС-переписки Антона со Снежаной:

Снежана Егорова, Антон Мухарский, Елизавета Бельская

Снежана Егорова, Антон Мухарский, Елизавета Бельская

Обратите внимание, как ласково бывшая жена записана в телефоне у Мухарского

Снежана Егорова, Антон Мухарский, Елизавета Бельская

Самый главный вещдок – квитанция об уплате алиментов

Не берусь никого обвинять или оправдывать, но горячо призываю экс-влюбленных найти общий язык ради детей.

Фото - ru.tsn.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...