]
Facebook LiveJournal Twitter

Мудрость от Ткаченко. Выпуск 1

11:30 21.12.2012 7

Так и не наступивший Конец Света еще долго будет будоражить сознание людей: кто-то будет праздновать его годовщины, кто-то – искать новые, еще более точные предсказания, а кто-то – погружаться в себя и размышлять. Один из них – глава «Плюсов» Александр Ткаченко, поделившийся своими мыслями в свежезаведенном блоге:

«Ніякого кінця світу, звісно, не буде, в усякому разі – в традиційному розумінні цього явища, - философствует ТОП-менеджер. - З іншого боку – це шикарна нагода замислитися. Щодо світу, речей, які відбуваються навколо, а перше - щодо себе.

Є така стара притча, старець, помираючи, говорив: у 20 років я хотів змінити увесь світ, у 30 – країну, у 40 – місто, у 50 – сім'ю, а у 60 я зрозумів, що починати треба було з себе. У гонитві за обставинами, ми забуваємо, що усе в цьому світі починається з кожного з нас. Коли ми плануємо щось зробити, як часто ми згадуємо про наші особисті плани та справи? Речі, які ми давно мріяли здійснити, але кожен раз відкладали у далеку шухляду, бо постійно на це немає часу. Наприклад, з'їздити на край світу чи навчитися керувати вітрильником, відвідати родичів чи оволодіти нарешті французькою, чи навіть - почати бігати зранку. Уявіть, якби ви це усе ж зробили, хоча б частково... Мабуть варто все-таки написати такий короткий список з обов'язковими датами реалізації. Спробуйте, і ви побачите, яким гармонійним стане простір навколо вас і як багато нових можливостей з'явиться.

Можливо, 21.12.12 – шанс почати змінювати себе, і хто буде готовий – той легко здолає цей символічний рубіж.

Я от, наприклад, давно збирався почати вести щотижневий блог з фотографіями. І напередодні "кінця світу" нарешті кажу – welcome! Але відкриваючи новий формат комунікації на tkachenko.ua, пропоную останній епізод з попереднього формату – інтерв'ю з Ламою Оле Нідалом (зі студії, якої вже нема)». Видео модно посмотреть здесь.

Пару месяцев назад на вопрос, что будет с программой tkachenko.ua и вернется ли она в эфир, Александр ответил, что подумывает над возрождением своего детища в новом формате. Видимо, собственный блог – и есть этот новый формат. Что ж, нам остается лишь следить за обновлениями странички, а потом обмениваться впечатлениями.

По материалам tkachenko.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...