]
Facebook LiveJournal Twitter

Как Посыпайко издевается над ГАИшниками

16:20 16.05.2013 0

Заниматься перевоспитанием сотрудников ГАИ - это не только полезно, но еще и приятно. У некоторых даже самооценка поднимается. 

Ведущий автошоу "Тачки" на "1+1" Игорь Посыпайко, который, между прочим, является профессиональным юристом, - не исключение. Вот его универсальный метод общения с ГАИшниками:

- Ой, я дуже люблю працівників нашої Державної автоінспекції. Для мене це часто розвага - поспілкуватися з ДАІ, - смеется Посыпайко. - Приємність у тому, що вони теж люди. І якщо починаєш іронізувати, вони знімають цю пику впертості і тупості. Є у мене особливо улюблена історія. Даішники ж звісно дуже часто порушують свій наказ № 111, що регламентує їхні дії. І завжди приємно почати розмову з того, що "Добрий вечір! Приємно вас бачити, сержант Петренко! Давайте так: ми обоє знаємо, що ви порушуєте 111-ту інструкцію. Проте, якщо ви назвете хоча б два пункти з трьох, які ви порушили, я вас відпущу. Це страшенно бісить інспекторів. Починаються емоції: "Та хто ти такий? Та шо ти тут розказуєш? Ану давай документи!" Далі йде обмін документами. Я кажу: "А давайте ще познімаємо, пофотографуємо!" Це все дуже кльово!

Ведущий уверен, что такие диалоги полезны для обеих сторон: ГАИшнику - воспитание, водителю - интересная история.

По материалам www.1plus1.ua

Фото - like.lb.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...