]
Facebook LiveJournal Twitter

Таким Кондратюка вы еще не видели! ФОТО

13:20 17.01.2014 0

Сегодня мастодонту украинского ТВ - программе «Караоке на майдане» - исполняется 15 лет. В качестве поздравления бессменный телеведущий шоу Игорь Кондратюк написал в своем Facebook о достижениях проекта. Занимательное чтиво, предлагаю ознакомиться:

«Сьогодні – 15 років, як у ефір вийшла перша програма «Караоке на майдані». Вітаю всіх, хто її коли-небудь дивився та хто хоч раз приходив на наші зйомки! Програма так довго існує у ефірі в першу чергу завдяки вам! А ще – завдяки дружній прекрасній команді, яка знімає «Караоке на майдані». І їх всіх я також вітаю! У цьому році ми також чекаємо на усіх, хто хоче показати свій співочий талант країні. Не прогавте свій шанс поспівати у найнароднішій телевізійній грі України! Цілую, люблю, Ваш Ігор Кондратюк.

Ось декілька цікавих фактів про «Караоке на майдані»:

- Перший переможець виграв, зібравши менше 5 гривень!

- Створено 788 оригінальних програм (станом на 17 січня 2014). 6 квітня 2014-го - 800-та програма!

- «Караоке на майдані» йшло на трьох каналах: Інтер (1999 - 2007), 1+1 (2007 - 2009) та СТБ (2009 - донині)

- Зйомки відбулися у 68-ми населених пунктах світу (за кордоном – Реюньйон (Франція), Льорет дель Мар та Барселона (Іспанія)). Ще у 32 населених пунктах України було шоу без зйомки. 

- На аукціоні за право участі у фіналі програми якось було заплачено учасником 6000 гривень! (цей учасник у фіналі програв…)

- «Караоке…» отримувало «Телетріумф» у різні роки у різних номінаціях: «Краща музична» та «Краща ігрова». Також програма увійшла до списку номінантів 2013-го року у номінації «Музична програма». Сподіваюсь – виграємо.

- Я єдиний ведучий, який вів однакову програму в Україні та Росії двома мовами (у Москві вона називалась «Игрушки для улицы» та «Караоке на Арбаті».

- Окрім України та Росії, наш формат придбав для виробництва Казахстан, ведемо переговори з Грузією.

- У «Караоке на майдані» брали участь у якості конкурсантів такі співаки та співачки: Тіна Кароль, Наталія Валевська, Павло Табаков, Петро Дмитриченко, Олеся Киричук, Олександр Воєвуцький, Міла Нітич, Яна Соломко, Іван Березовський, Олександр Скічко, Василь Левицький, Віталій Козловський, Альоша (коли ще була Оленою Кучер), тріо «Авіатор» (кожен окремо), Василь Логай, Тарас Тополя – нині фронтмен гурту «Антитіла», Надя Дорофєєва (солістка дуету «Время и стекло»), Віка з гурту «Неангели», та багато інших молодих виконавців. Також у програмі змагалися учасники прямих ефірів «Х-фактору» Володимир Ткаченко, Євген Турчинов (гурт «Діти капітана Гранта»), Михайло Мостовий, та Сашко Порядинський (програв, а потім я його декілька разів не брав до другого туру)».

Напоследок продюсер добавил несколько фото из многолетней истории программы. Среди них было и такое:

Игорь Кондратюк, Караоке на майдане, Кондратюк белка, 15 лет Караоке на майдане, Караоке на майдане юбилей, Кондратюк в костюме белки

Поздравляю команду проекта с праздником и желаю достойных рейтингов.

Фото - facebook.com

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...