]
Facebook LiveJournal Twitter

Катерина Котенко обвиняет канал «112 Украина» в аферах

15:28 27.03.2015 0

Ответсек Нацсовета по вопросам телевидения и радиовещания Катерина Котенко неожиданно пролила свет на личность загадочного собственника канала «112 Украина». Во время телемарафона «Україна понад усе» на «5 канале» она сделала неожиданное заявление: собственников у «112 Украина» -человек 5-6…

«112 канал – мовить, оперуючи шістьма різними компаніями, тобто шістьма ліцензіями, – сказала Котенко. – Таким чином, до більшості глядачів його сигнал потрапляє через супутник. Якщо ми фіксуємо порушення, ми виносимо попередження. 112 канал отримав попередження через заклики в ефірі до порушення територіальної цілісності України – вони в програмі Савіка Шустера увімкнули кореспондента, який цим займався. До Нацради проходило 5-6 людей, які називають себе власниками каналу. Афера 112 каналу – в іншому абсолютно. Спекуляція на тому, що кілька років тому на конкурсі було отримано п'ятьма різними компаніями ліцензії на регіональне інформаційне мовлення. І ці п'ять каналів мовлять під одним брендом. І зараз цей канал замість того, щоб виконувати власне умови ліцензії, починає говорити про утиски свободи слова. Хоча це пряме, юридичне порушення ліцензій. В даному випадку – це брехня перед глядачами».

И все-таки, я не теряю надежды когда-нибудь узнать реального собственника канала. Имя, фамилия, отчество, судимости, адреса и явки. Жду-у-у!

По материалам 5.ua

Фото - Пресс-служба ИТК

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...