]
Facebook LiveJournal Twitter

«Мы ждем опровержения и извинений»: Александр Богуцкий ответил на обвинения в инициировании запрета «Сватов»

20:45 06.02.2018 0

Директор-президент канала ICTV, ознакомившись с неизвестно кем опубликованными скриншотами якобы его переписки с главой Нацсовета и последовавшими обвинениями телеканала «1+1» и студии «Квартал 95» в инициировании запрета сериала «Сваты», назвал обвинения бессмысленными, потребовав от их авторов опровержения. Вот что Александр Богуцкий ответил на мою просьбу прокомментировать ситуацию: 

«Канал ICTV завжди виступав за формування прозорих механізмів роботи телевізійного ринку. Ми вбачаємо за необхідне створити чіткі усталені критерії, за якими прийматиметься рішення про заборону немілітарних серіалів та фільмів. Дане рішення має прийматись колегіально та прозоро, щоб виключити вибірковий принцип реагування. Саме такий підхід канал ICTV неодноразово пропонував на зустрічах медіаменеджерів. Також ми вважаємо необхідним перегляд вже запроваджених заборон відповідно до чітко визначених критеріїв. Такий підхід убезпечив би від заборони серіал «Свати» і багато інших талановитих проектів українського виробництва, про які канал «1+1» не згадує. Ми переконані, що за умови підтримки нашої ініціативи іншими медіагрупами, рішення про критерії та перегляд заборон можна прийняти у стислий термін. Краще діяти разом та в інтересах всієї індустрії. І припинити безглузді звинувачення, що не відповідають дійсності та ганьблять своїх авторів, від яких ми очікуємо спростувань та вибачень».

О том, что работа по формированию единых критериев запрещаемого продукта действительно ведется, я вам вовсем недавно рассказывала. Надеюсь, телегруппы не переругаются не поддадутся на манипуляции того, кто затеял эту игру, и доведут работу до конца.

UPD

Как уточнила пресс-служба ICTV уже после публикации новости, этот комментарий дал не лично Александр Богуцкий, а телеканал. Конечно, сути это не меняет, но узнать позицию Александра Андреевича, безусловно, очень хочется.

Фото Кирилла Авраменко

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...